Persbericht 28 juliP1040563

Op 4 augustus vindt van 15.00 tot 17.00 uur de tweede bijeenkomst van het op 7 juli opnieuw gestarte Filosofisch Cafe Leiden plaats. Wederom op de tweede verdieping van de woning van antropoloog en publicist Hans Feddema: Nieuwstraat 10, naast de Centrale Bibliotheek. Het thema is ‘Levenskunst gezien vanuit de AliFURU-filosofie’, dat zal worden ingeleid door Semuel Sahureka, directeur van de stichting Saka Mese Nusa ALiFURU. De vorige bijeenkomst op 7 juli was met dertig aanwezigen een succes. Het lijkt dat de stad de terugkomst van het Filosofisch Cafe Leiden verwelkomt.

U dient zich op te geven. Dit kan door een e-mail te sturen naar hansfeddema@gmail.com of aan tania.j.meira@gmail.com. Op 3 en 4 augustus zal tevens op de benedenverdieping van Nieuwstraat 10 een nieuwe expositie van kunstenaars van de Leidsche Mondialen te zien zijn, onder meer van Dick Bakhuizen van den Brink en van Jacqueline Borg.

Voor meer informatie over een voorlopig programma van de vervolgbijeenkomsten van het Filosofisch Café verwijzen we naar mijnzinweb.nl, taniameira.nl en hansfeddema.nl.

Advertenties